Administrar

Campanya de suport a l'Enric Duran

estelnegre | 23 Març, 2009 10:21

Campanya de suport a l'Enric Duran

Enric Duran llibertat!

El jutjat d'instrucció número 29 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per a Enric Duran perquè considera que hi ha risc de fuga. El seu advocat, Àlex Solà, ha valorat aquesta mesura com a 'desproporcionada' perquè 'no hi havia hagut cap ordre prèvia de cerca i captura ni tampoc cap intent d'esbrinar el domicili de Duran'. L'activista podria ser a la presó fins que se celebri el judici, que es podria allargar fins als dos anys.

1. RODA DE PREMSA A BARCELONA:

Tindrà lloc el proper dimarts 24 de març a les 12 hores al local de la FAVB (C/ Obradors, 6-8, Baixos), per parlar de la situació actual de l'Enric Duran. Hi participaran el seu advocat, Alex Solà, i diverses entitats jurídiques i socials contràries a la mesura de presó preventiva aplicada a l'Enric.

2. ACCIONS DESCENTRALITZADES:

"Enric Duran ha atacat l'ull de l'huracà del sistema financer i ha fet públiques propostes per construir una vida més justa i digna. Per això l'Enric els ha fet por i és a la presó. A ell l'han aïllat a la força, sense comptar que darrera d'aquesta acció hi ha moltes persones que NO CALLAREM.

El proper dijous 26 de març fem una crida a fer accions descentralitzades per demanar la llibertat de l'Enric i com a protesta a aquest sistema que empresona a qui s'hi oposa i deixa en llibertat als veritables causants de la crisi.

A Barcelona, convoquem concentració el mateix dijous 26 de març a les 20h davant la Borsa de Barcelona. Per la llibertat de l'Enric i contra el sistema financer.

Si Madoff esperava judici en un apartament de luxe de Manhattan, perquè l'Enric espera en una cel.la de la Model?"

---

També informar-vos que estem creant també un Grup de suport a l'Enric Duran, amb dues eines de comunicació:

- Un correu de contacte per a que qualsevol pugui posar-se en contacte amb nosaltres: suportenric@17-s.info

- Una llista de correu a la qual tothom que vulgui pugui subscriure-s'hi per debatre i implicar-se en la campanya de suport, alliberant totes les altres llistes d'aquest debat (servirien per difondre les convocatòries en ferm). Us convidem a registrar-vos-hi! Podeu fer-ho a la llista a http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/suportenricduran

Per raons pràctiques, les reunions es faran a Barcelona, recollint també les aportacions de totes aquelles persones interessades que viuen lluny i no tenen possibilitat d'arribar-hi. L'objectiu no és centralitzar totes les accions a Barcelona, sinó que aquest grup de suport esdevingui un espai de coordinació entre totes les propostes que hi ha (per exemple: algú munta una acció concreta en un lloc concret, si els altres territoris ho saben poden plantejar-se fer la mateixa acció, o simplement fer-ne ressò com a grup de suport). A més, també permetrà que les convocatòries globals siguin més massives.

Salut!

Enric Duran: «Assumeixo aquest risc perquè se’n parli, i molt»

Escriu-nos 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS