Administrar

«L'aventura situacionista», per Blai Dalmau

estelnegre | 10 Març, 2009 15:01

«L'aventura situacionista», per Blai Dalmau

«L'aventura situacionista», per Blai Dalmau

El Maig del 68, el moviment autònom italià i espanyol dels anys 70, les escenes musicals Punk i Hardcore dels 80 i 90, la filosofia i l'art contemporani i molts discursos i estratègies del nous moviments socials tenen notables influències situacionistes. En el segon número de Détourné Magazine dediquem unes pàgines a reflexionar sobre l'aventura situacionista, una de les empreses transformadores més inspiradores del segle passat. L'assaig que presentem és l'ampliació d'una xerrada del I Festival Desviat Itinerant, realitzat a l'Ateneu Llibertari Estel Negre de Mallorca al maig del 2008.

Ateneu Llibertari Estel Negre
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS