Administrar

Primera reunió preparatòria per a la distribució de la publicació «Crisi» el 17 de març de 2009

estelnegre | 26 Febrer, 2009 08:09

Primera reunió preparatòria per a la distribució de la publicació «Crisi» el 17 de març de 2009

www.17-s.info/

Per al pròxim dissabte 28 de febrer de 2009 a les 17 hores CNT convoca tothom que estigui interessat a participar en la reunió preparatòria per al repartiment del número 2 de la publicació anticapitalista Crisi, a la seu del nostre sindicat (Palau Reial 9, 2n - Palma) amb la intenció de parlar sobre els següents temes:

El sindicat CNT ha estat elegit pel col·lectiu editor d'aquest diari, com el centre de distribució a Mallorca del mateix.

Les persones i/o col·lectius interessats en repartir el diari el dia 17 de març a l'illa, han d'acudir a aquesta reunió o posar-se en contacte amb el sindicat, ja que se'ns ha comunicat que s'han d'anar encarregant ja els diaris, per tant el dia 28 una de les coses que ultimarem és el nombre d'exemplars que es distribuiran a Mallorca.

Així mateix, el dia 28 de febrer es parlarà de la trobada que hi haurà a Catalunya els dies 7 i 8 de març que, preparada pel col·lectiu editor, definirà la jornada final del 17 de març.

Els diaris arribaran al nostre local de Palma abans del 17 de març, per tant aquest serà un altre tema que hem de parlar, ja que ens hem de coordinar entre tots per al repartiment.

Per a qui no sàpiga encara que és la publicació Crisi i d'on sorgeix, aquí us deixem un enllaç a la seva pàgina web, on apareix tota la informació:

www.17-s.info

Sobre aquests temes i altres volem parlar amb totes les persones interessades a distribuir Crisi el 17 de març de 2009.

Finalment et recordem que si us és possible fer alguna aportació econòmica cada euro que doneu servirà per a imprimir 20 periòdics més que els 250.000 que ja són segurs que s'imprimiran, en aquest enllaç s'explica tot:

www.17-s.info/node/745

Us hi esperem! 

Crisi, 01

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS