Administrar

Acció en suport a Palestina (Demà dilluns)

estelnegre | 15 Febrer, 2009 17:44

Acció en suport a Palestina (Demà dilluns)

Manifestació per exigir que s'aturi la massacre de l'exèrcit israelià a Palestina

Demà dilluns 16 de febrer a les 11 hores es realitzarà un acte performance davant la Delegació de Govern, escenificant la situació de bloqueig, emergència i necessitat d'assistència humanitària i sanitària a Gaza. El missatge principal serà «trencar el bloqueig» i s'escenificarà amb el lliurament simbòlic de farmacioles.

Aquí teniu el contingut de la carta:

***

Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación

Plaza de la Provincia, 1

28012 Madrid

At. Sr. Ministre d'Afers Exteriors:

Sr. Ministre, davant la dramàtica situació que ha provocat la recent escalada de violència criminal per part d'Israel contra la població palestina a la Franja de Gaza, deixant un vertader panorama de sang i un balanç en xifres d'almenys 1.300 morts i 5.500 ferits, i davant la constància que Israel no està permetent el lliure accés de tota l'ajuda d'emergència necessària per pal·liar l'actual crisi humanitària i sanitària a Gaza, us instem que, a través del Ministeri del qual sou titular, es portin a terme els punts següents:

- Exigir el final immediat del bloqueig i de l'ocupació perimetral sobre Gaza.

- Demandar a la potència ocupant que compleixi amb el Dret Internacional Humanitari, segons estableix la IV Convenció de Ginebra, perquè es puguin desenvolupar unes condicions acceptables d'accés d'ajuda humanitària i d'emergència, així com atenció i assistència als milers de víctimes que han estat ferides als bombardeigs.

- Proporcionar els mitjans necessaris per a l'evacuació de ferits el tractament dels quals no es pugui dur a terme als hospitals de Gaza, així com per a la seva  posterior acollida i tractament a hospitals espanyols, d'acord amb la petició que se'ns ha fet arribar per part del personal mèdic de la Mitja Lluna Roja que assisteix la Franja de Gaza.

Confiem que parareu especial i màxima atenció al que aquí s'ha exposat i us preguem  encaridament que ho tingueu en compte.

Restem a l'espera de les vostres notícies i actuacions al respecte.

Atentament,

Plataforma per Palestina de Mallorca

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS