Administrar

«Un febrer prop de Xiapes». Cicle al CSO El Resplandor

estelnegre | 31 Gener, 2009 07:19

«Un febrer prop de Xiapes». Cicle al CSO El Resplandor

«Un febrer prop de Xiapes». Cicle al CSO El Resplandor

«Promedios/Chiapas Media Project» és una organització que ofereix formació i equipaments a comunitats indígenes marginades del sud-est de Mèxic amb l'objectiu de possibilitar que creïn els seus propis mitjans de comunicació. Des de 1998, les persones de Promedios/CMP han treballat en estreta col·laboració amb les comunitats autònomes zapatistes.

Aquest mes de febrer podrem veure a Ciutat, gràcies a la feina de l'associació Igman, una selecció d'aquests audiovisuals, treballs de persones que ens parlen des de Xiapes. Per completar-ho, els dilluns projectarem pel·lícules, clàssiques i contemporànies, fetes pensant en o des de Mèxic.

Us hi esperem!

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS