Administrar

Taula rodona sobre repressió policíaca a Mallorca (29-01-09)

estelnegre | 26 Gener, 2009 10:02

Taula rodona sobre repressió policíaca a Mallorca (29-01-09)

Taula rodona sobre repressió policíaca a Mallorca (29-01-09)

Ja fa un any dels fets de Sant Canut, les últimes repressions sofertes pels joves de Maulets, els fets del 2001, les detencions sota lleis abominables, el desallotjament de «Can Coves» d'Inca, els convulsos 80... Moltes són els exemples que hem patit per part de la policia i molts més que seguiran venint si ens seguim entossudint en dur endavant la societat que volem i per la qual lluitem.

Per a exposar diferents casos de primera mà, compartir vivències, descriure experiències..., s'ha organitzat una taula rodona «Repressió Policial» al CSO El Resplandor (Banc de S'Oli / Palma), el proper dijous 29 de gener a les 8 del vespre.

Us hi esperem!

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS