Administrar

La Lluna en un Cove

estelnegre | 18 Gener, 2009 18:30

La Lluna en un Cove

La Lluna en un Cove

Tenim el gust de comunicar-vos que hem engegat un projecte editorial apassionant: "LA LLUNA EN UN COVE - Revista de relats de ficció".

Podeu veure tota la informació al respecte en la següent pàgina web: www.lallunaenuncove.cat

Us podem avançar que es tracta d'una publicació mensual i en paper de relats breus de ficció en català.

Existeixen uns punts de venda repartits per tot Catalunya, País Valencià, Illes Balears, etc., a on podreu adquirir el vostre exemplar.

Concretament, a Mallorca podreu trobar la nostra publicació a la Llibreria Lluna (Carrer General Riera, 68 – Palma - Tel. 971206527).

Per a aquelles persones que vulguin subscriure-s'hi, ho poden fer, per un període semestral, anant a la següent pàgina: www.lallunaenuncove.cat/p5.htm

D'altra banda, podeu enviar-nos els vostres suggeriments i les vostres observacions sobre el projecte anant al formulari ubicat en el següent lloc: www.lallunaenuncove.cat/p13.htm (estarem encantats de rebre els vostres missatges). Si el que voleu és col·laborar amb nosaltres enviant-nos els vostres treballs literaris, visiteu l'apartat "Col·laborar": www.lallunaenuncove.cat/p3.htm I si teniu cap dubte, podeu contactar directament amb el responsable del projecte, que us atendrà amb molt de gust:

Lluís Miquel Pérez

La Lluna en un Cove

Apartat de correus 1100

46870 Ontinyent, País Valencià

Telèfon: 967318713

La Lluna en un Cove

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS