Administrar

Cultura Lliure

estelnegre | 10 Gener, 2009 15:02

Cultura Lliure

Cultura Lliure

Aquesta pàgina té com a propòsit, la difusió d'una cultura lliure i debades, basada principalment, en la cultura científica, racional i llibertària en tots els seus àmbits. Tots podeu contribuir pujant vídeos o documentals «si pot ser al Google Video», llibres, escrits, articles en català, etc. Podeu pujar vídeos ja enregistrats, o enregistrar-ne per pujar-los. En el cas de voler descarregar musica, pel·licules, documentals, etc., aconsellem baixar-ho de l'Ares. Seria de gran ajuda que fiqueu un enllaç a la web perquè surti el més aviat possible als cercadors, i tothom pugui accedir a la web. Gràcies.

Esperem que gaudíeu de la cultura dels altres, i compartiu la vostra cultura per a que la gaudeixin altres.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS