Administrar

Festes populars Palma 2009 (12/19-01-09)

estelnegre | 09 Gener, 2009 08:52

Festes populars Palma 2009 (12/19-01-09)

Festes populars Palma 2009 (12/19-01-09)

Les Festes de Sant Sebastià haurien de ser un espai de diversió i trobada per a tothom de Ciutat, però també un marc festiu on poder decidir què es fa a les festes del nostre municipi. Nosaltres volem unes festes per a tothom que hi vulgui participar. Amb aquesta vocació el que pretenem és reprendre la tradició de la festa popular antiga, fent-la així reivindicativa, crítica i participativa. Aquestes festes, les volem de fer amb un marcat esperit d'autonomia i d'autogestió. Volem fer que siguin obertes tots els col·lectius i persones que hi contribueixen d'una manera o d'una altra.

Amb aquesta idea, un grup de gent provinent de diferents àmbits polítics i socials de Ciutat varem constituir la Coordinadora de Festes Populars (CFP). La nostra principal tasca ha estat impulsar els d'actes durant les festes, organitzar el calendari i ésser el nexe entre els col·lectius participants.

Els col·lectius, que són la representació popular de les diverses sensibilitats polítiques, socials i culturals, han de ser una part fonamental en aquest projecte, per això són ells els què han pres un paper actiu en l'organització i desenvolupament de les festes.

Aquí vos mostrem el resultat de la voluntat de col·lectius i persones de fer unes festes per i de la gent; aquestes són totes les activitats que durem a terme en el marc de les Festes Populars de Ciutat.

Esperem que tinguin continuïtat en el temps, que vagin creixent i millorant amb els anys, entre d'altres coses, perquè els col·lectius també puguin millorar el seu finançament, puguin fer actes al carrer, puguin relacionar-se amb d'altres col·lectius i, finalment, entre totes acabar assenyalant així una data de referència al nostre calendari.

Darrere mesos de feina aquest es el cartell definitiu i el cos que prendran enguany les primeres Festes Populars. Desitgem la màxima participació de la gent i que tan sols sigui el començament d'una tradició popular, feta per nosaltres mateixes, que duri molts d'anys.

DILLUNS 12 a les 19 hores a la Font de les Rambles. Cercavila i pregó, inauguració de les festes.

DIMARTS 13 a les 20 hores al Bar Es Pinzell. Presentació del llibre "La Dragonera pels dragons" a càrrec d'Albert Herranz

DIMECRES  14 a les 20 hores a la Casa Catalana. Xerrada: "Cuba: 50 anys de revolució, i més..."

DIJOUS 15 a les 18 hores a la Plaça dels Patins. Diada Jove Falla, jocs de dards, pintada d`un mural, taller de ball de bot, música, jam session i torrada.

DIVENDRES 16 a les 20 hores a la Plaça de la Reina. Reclaim the streets Festa itinerant pels carrers de Ciutat

DISSABTE 17 a les 17 hores a la Plaça dels Patins. Diada de Cultura Popular Taller de ball de bot, Glosadors, menja, concert i altres activitats.

DIUMENGE 18 a les 11 hores a la Plaça dels Patins. Diada Popular Torneig de futbet, concurs de paelles, tallers, jocs per nins, activitats escoltes, mercat de llibres, cantautors, etc.

DILLUNS 19 a les 21 hores a la Plaça dels Patins. Revetlla de Sant Sebastià. Sopar i música.

Associacions participants: Casal d'Amistat Mallorca-Cuba, Joves del GOB, Maulets, 16 Hz, Joves de Mallorca per la Llengua, Escoltes Eladi Homs i Reina Constança, Associació de Veïns Puig de Sant Pere, Cultura Obrera.

Col·labora: Casa Catalana, Bar Es Pinzell.

Coordinadora de Festes Populars

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS