Administrar

«Gent Activa» demana suport davant una petició al govern de rectificar en les seves polítiques socials i medioambientals

estelnegre | 03 Gener, 2009 08:13

«Gent Activa» demana suport davant una petició al govern de rectificar en les seves polítiques socials i medioambientals

«Gent Activa», el proper 9 de gener, realitzarà un acte de protesta davant la seu del PSOE demanant un gir a l'esquerra en les polítiques dels governs autonòmic i municipal

***

Després d'un any i mig de les darreres eleccions autonòmiques i municipals, des de «Gent Activa» veiem necessari fer una mica de balanç del govern actual. Es tracta d'un govern teòricament de centreesquerra el qual, però, a la pràctica, no ha deixat de seguir una línia continuista de l'anterior govern format per el Partit Popular i Unió Mallorquina. Una línia continuista que s'ha fet ben palesa, precisament (i a despit dels seus propis votants) en la que havia estat la principal bandera de canvi dels partits que formes l'actual govern, és a dir, la política territorial. Amb l'honrosa excepció que ha suposat la paralització de la urbanització d'Es Guix a Escorca, hem vist com s'han encetat les obres del polèmic hospital de Son Espases, com s'ha mantingut el projecte del Segon Cinturó i com la zona humida de Son Bosc ha passat de formar part del Parc Natural de l'Albufera a ser un projecte de camp de golf. És això una política d'esquerres? Evidentment que no.

«Gent Activa»

650 43 35 78

***

Salvem la real!

Estem preocupats per l'actitud del Govern davant el nostre patrimoni. Si esteu d'acord, envieu aquest correu a la presidenta del Consell de Mallorca: presidencia@conselldemallorca.net

***

No volem aixecar més rebombori  envers la traïció que ha suposat cap als votants la decisió de dur endavant la construcció de l'hospital de Son Espases. Ara bé, i al marge de les irregularitats i  la gran destrucció del territori que ja s'han fet ben paleses, un cop s'ha constatat la presència a Son Espases d'un jaciment arqueològic que pot esdevenir clau per a l'estudi d'un moment poc conegut de la nostra història (el talaiòtic final i l'ocupació romana, als voltants del canvi d'era), veiem del tot necessari engegar un seriós i profund programa d'estudi de dites restes arqueològiques i continuar les obres per vessant que no afectin el jaciment.

Només demostrant un sincer interès pel coneixement de la nostra història, i per tant de la nostra identitat, i la conservació del nostre patrimoni històric i cultural, l'actual equip de govern podria arribar a redimir les seves culpes pel greu error que ha comès.

Per això demanem que les institucions implicades en la protecció de les restes de Son Espases:

a) Que donin a conèixer exactament al conjunt de la ciutadania el programa d'estudi de les dites restes arqueològiques ABANS DE MOURE-LES DE LLOC.

b) Que dins el Govern Balear, s'abandoni tota actitud obscurantista amb Son Espases, i que primi un criteri patrimonial per damunt d'altres, a l'hora de realitzar l'estudi de les restes arqueològiques.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS