Administrar

La Plataforma Ses Fontanelles, no creu que el nou projecte d'Aqua Magica protegeixi al 100 % la zona humida de Ses Fontanelles

estelnegre | 22 Desembre, 2008 10:55

La Plataforma Ses Fontanelles, no creu que el nou projecte d'Aqua Magica protegeixi al 100 % la zona humida de Ses Fontanelles

Ses Fontanelles parc natural!

La construcció d'aparcaments soterrats faria que, a mig termini, la zona humida es dessequés. Demana a la promotora quines són les entitats veïnals que en donen suport, i la qualitat dels "nous llocs de treball" que fan comptes crear.

La Plataforma Ses Fontanelles, formada per l'Associació d'Empresaris i Comerciants de Can Pastilla, les associacions de veïns de La Ribera, Can Pastilla i Cala Estància, a més de particulars, i dels grups ecologistes GOB i Greenpeace, no ha rebut amb bons ulls la proposta d'Aqua Magica, de seguir amb la intenció de construir el nou centre comercial.

Es tracta d'una proposta molt propagandística, ja que, inicialment protegiria la zona humida, però a mig termini, la construcció d'aparcaments soterranis, dessecaria la zona, perdent tot el seu valor i importància ecològica.

També vol demanar quin suport té aquesta proposat de les associacions veïnals, ja que a la Plataforma, no li consta que, ni l'Associació de Veïnats de La Ribera, ni la de Can Pastilla (ambdues integrants de la Plataforma, i pertanyents a l'espai que circumval·la Ses Fontanelles), donen suport al projecte de centre comercial.

Per acabar, la Plataforma demana a la promotora que, es deixi de demagògia barata, i que expliqui quina seria la qualitat laboral dels llocs de feina que pretén crear. Fomentar la construcció (activitat limitada en el temps i consumidora de territori) i l'ocupació de personal per a franquícies internacionals, no són les mesures que la societat de Mallorca reivindica per a superar la crisi.

La Plataforma, sempre ha reivindicat l'eliminació del projecte i guanyar una zona verda, millorant-la i rehabilitant-la, per als ciutadans de Palma. No volem conservar la zona així com està, sinó que precisa d'un pla d'intervenció mediambiental, eliminació d'enderrocs, i recuperació de flora.

La Plataforma, ha demanat reunir-se amb Margarita Nájera per a parlar del projecte de ses Fontanelles, i la seva vinculació a la Reforma de la Platja de Palma.

Més informació: Xavier Serra (658383781)

ww.mallorcaweb.net/sesfontanelles

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS