Administrar

Festival Desviat 4.0 (19/20-12-08)

estelnegre | 18 Desembre, 2008 08:19

Festival Desviat 4.0 (19/20-12-08)

Festival Desviat 4.0 (19/20-12-08)

19 i 20 de desembre - Camallera i Celrà (Girona)

xerrades - concerts - projeccions - joguines - revista

Un esdeveniment especial, en un moment especial

***

Desviat i Détourné 2008

Ens plau anunciar-vos una nova edició del festival Desviat i la revista Détourné. Les activitats del festival són gratuïtes i amb l'ànim de potenciar la cultura lliure, la creativitat popular, les iniciatives autònomes i el debat i la reflexió pública. És el cap de setmana vinent, als pobles de Camallera i Celrà. No cal dir, que hi esteu totes convidades.

La Détourné Magazine també és gratuïta, i aquest any està especialment dedicada a "Cartografiar el segle XXI", a passar de la Crisi a la Crítica, i de la Crítica al Criteri. Pròximament estarà disponible digitalment a la pàgina web  (www.detourne.org) i en paper a diversos punts de distribució de Catalunya.

Salutacions i sort!

Trobareu el cartell i la informació del festival aquí: www.nodo50.org/desviat

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS