Administrar

Cicle de cinema i literatura a l'Ateneu Llibertari Estel Negre (DEMÀ!)

estelnegre | 11 Desembre, 2008 07:42

Cicle de cinema i literatura a l'Ateneu Llibertari Estel Negre

Mural dedicat a Hrabal

El divendres 12 de desembre començarà a l'Ateneu un «Cicle de cinema i literatura» on estudiarem les relacions existents entre determinades obres de la literatura i les versions cinematogràfiques que sobre aquestes s'han realitzat. El divendres 12 parlarem del llibre de Bohumil Hrabal Llegendes i romanços de cec (Destino) [Anuncio una casa donde ya no quiero vivir (Aleph), en castellà] i visionarem la pel·lícula Alondras en el alambre, de Jiri Menzel, basada en un dels seus contes. La lectura prèvia del llibre no és obligatòria en absolut, però és sempre recomanable. Després del visionat parlarem de l'obra literària i de la seva versió fílmica acompanyats amb un soparet.

Ja sabeu si els divendres voleu veure bon cinema, parlar de literatura i menjar amb companyia, podeu anar a l'Ateneu Llibertari Estel Negre.

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS