Administrar

Expropiació d'aliments a Barcelona

estelnegre | 23 Novembre, 2008 15:52

Expropiació d'aliments a Barcelona

Piràmide del sistema capitalista

El passat dissabte 15 de novembre un grup de persones expropiaren i distribuïren aliments d'un supermercat Eroski al barri del Besòs de Barcelona. Durant el fet repartiren un pamflet. Aquí en teniu el text:

Crisi?!

Què la paguin els rics!

Aquests productes que pots collir gratis han estat expropiats/recuperats/robats d'una empresa Capitalista. És a dir, part integrant del Sistema d'Explotació que ens obliga a vendre el nostre temps sota el jou del Treball Assalariat, que ens condemna a l'esclavitud i l'enriqueix, d'un Sistema amb una classe Política que es riu de nosaltres parlant de cimeres de refundació del Capitalisme mentre la crisi la paguem la gent de sempre: pencadors, joventut, dones, immigrants...

En un món on tot està mercantilitzat aquesta mena d'accions busquen demostrar que és possible la lluita directa, una lluita d'atac contra un Sistema basat en l'explotació humana i del planeta, un Sistema que mercantilitza i fa negoci de totes o de gairebé totes les nostres necessitats vitals: menjar, allotjament, vestimenta...

Perquè estem cansats de les seves promeses incomplides, de les seves mentides, de la seva prepotència, de la seva legalitat asfixiant...

No volem la refundació del Capitalisme, volem la seva destrucció!

Ens declarem en guerra contra tota forma d'explotació: ens vestirem i menjarem furtant de les seves botigues i supermercats, les nostre necessitats vitals no han d'estar mercantilitzades.

Demà l'Autogestió serà necessària, avui cal l'expropiació!

No els compris res!

Què la crisi la paguin els rics!

Avui nosaltres, demà tu!

Contra l'Estat i el Capital...

Guerra Social!

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS