Administrar

ChristieBooks tancarà el proper 17 de desembre!

estelnegre | 22 Novembre, 2008 07:33

ChristieBooks tancarà el proper 17 de desembre!

ChristieBooks

ChristieBooks, la pàgina web de pel·lícules (i d'altres coses), tancarà

El servidor Brightcove acaba d'informar-nos que a partir del 17 de desembre ens tancarà el compte a la xarxa que s'està usant i passarà a una nova plataforma (Brightcove 3). Com que el càrrec per la transferència de l'arxiu de pel·lícules és de 26.000 lliures i només s'han rebut donacions per un valor total de 30 des de l'any passat, és poc provable que pugui continuar la prestació d'aquest servei més enllà del 17 de desembre d'enguany.

S'està buscant altres servidors i proveïdors de serveis. Si algú té qualque suggeriment que es posi en contacte amb ChristieBooks.

Mentrestant, hi ha 760 inusuals i interessants pel·lícules (documentals, reportatges, curtmetratges, xerrades, animacions, etc.) referides al món llibertari en aquest servidor que encara teniu temps de veure.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS