Administrar

«Les noves tarifes de l'EMT», per Guillem Ramis i Canyelles

estelnegre | 21 Novembre, 2008 09:17

«Les noves tarifes de l'EMT», per Guillem Ramis i Canyelles

Targeta ciutadana

Sembla que dins l'EMT, les tarifes elaborades amb criteris d'oferta mercantil s'estan obrint pas per sobre dels criteris socials i medi ambientals.

Poc a poc s'estan superant algunes idees de solidaritat i de consciència de Servei Públic i no es parla de com transvasar el màxim d'usuaris del cotxe privat al transport públic, si no que es planifica com fer econòmicament més rendible el servei i com facilitar el control i la gestió de l'empresa als administradors.

Els usuaris del transport públic tenen les necessitats que tenen de viatjar en autobús i no ho fan per gust. Si una persona es veu en la necessitat de agafar el bus tres o quatre vegades al dia, no parlem de una persona afortunada o capritxosa, sinó de una persona que té més necessitats de transport que altres i bé està que per això no pagui més que els altres i que no es vegi encara més perjudicada. Però d'aquí a voler potenciar l'ús del transport públic fent ofertes de rebaixes mercantils perquè la gent agafi més el bus, a l'estil de «pagui dos viatges i en compri quatre», hi ha un bon tros.

El sistema actual de Targeta Ciutadana, que funciona com una targeta moneder, que es pot carregar amb les quantitats d'euros que els usuaris consideren oportú i que el saldo sempre s'acumula i no té termini de caducitat, és un gran encert que cal potenciar per ser un dels millors sistemes de pagament de transport públic que s'han implantat arreu de tot l'Estat, pensant sobretot en la comoditat dels usuaris i no sols en la gestió de l'empresa.

El que cal és que el sistema es faci extensiu a tota la població i que ningú es pugui sentir discriminat quan viatja per necessitat.

És molt trist veure com els infants a partir de quatre anys i els pensionistes «A» de molts de pobles mallorquins han de pagar 1'10 euros per a viatjar amb l'autobús de l'EMT fins al seu Hospital i altres nins fins a 14 anys i altres pensionistes «A» d'altres pobles tenen dret a viatjar-hi de franc, gràcies que els seus respectius ajuntaments han signat un conveni amb l'Ajuntament de Palma.

Això és un greuge comparatiu que el Govern Balear no pot consentir. S'ha de finançar suficientment a l'EMT perquè sigui un transport públic no discriminatori per a tota la gent que necessita desplaçar-se per ciutat.

La Conselleria de Mobilitat i el Consorci de Transports de Mallorca no es poden desentendre del transport públic de Palma, perquè s'hi concentren la majoria de serveis públics de referència, la majoria d'institucions i la majoria de llocs de feina. Les necessitats de transport públic a Mallorca, també són les de tota la gent que necessita desplaçar-se amb el bus de l'EMT.

Guillem Ramis i Canyelles

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS