Administrar

«Cineastas contra magnates». Primera pel·lícula de «Rebel Art». Cicle de cinema d'art, compromís i cinema (13-11-08)

estelnegre | 12 Novembre, 2008 10:52

«Cineastas contra magnates». Primera pel·lícula de «Rebel Art». Cicle de cinema d'art, compromís i cinema (13-11-08)

Demà dijous 13 de novembre comença el cicle de cinema que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat.

Cineastas contra magnates

---

Cineastas contra magnates (2005)

de Carlos Benpar

---

Aquest film és un assaig cinematogràfic en defensa dels Drets Morals dels cineastes davant les manipulacions que sofreixen les pel·lícules des dels orígens del cinema fins al domini actual del món audiovisual. La pel·lícula combina diferents formes de llenguatge cinematogràfic: material d'arxiu, fragments de films fonamentals i escenes de ficció, com l'ambientada en la cort de Felipe II quan el monarca va amputar per ambdós costats una cinemascòpica pintura de Ticiano perquè no cabia en l'espai que el tenia reservat a El Escorial. Amb aquesta acció el Rei d'Espanya es va convertir en l'inventor del panning-scanning que en la nostra època altera el format original de les pel·lícules. Aquest assaig documental té la seva continuació en Cineastes en acció, també de l'any 2005.

---

Us esperem al local de la CNT a les 20 hores!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS