Administrar

Nou comunicat d'Amadeu Casellas

estelnegre | 04 Novembre, 2008 08:20

Nou comunicat d'Amadeu Casellas

Llibertat per a Amadeu Casellas

Avui, 24 d'octubre de 2008, m'he assabentat que volen sancionar la meva advocada, Diana Reig, i el meu advocat, Francesc Arnau, per informets fets pels carcellers de l'hospital de Terrassa, quan jo hi estava ingressat en vaga de fam. Els volen sancionar els col·legis d'advocats, pel fet de portar-me documents relacionats amb el meu tema.

Això em sembla vergonyós. A qui s'ha de sancionar és als carcellers d'allà. No havia dit res per no embolicar més les coses, però durant el temps que vaig estar en aquest hospital van humiliar la meva mare i els meus amics, quan els deixaven entrar després d'un escorcoll humiliant. Han fet venir amics meus de diversos llocs allunyats de l'estat espanyol, i quan han arribat no els han deixat passar. S'han perdut instàncies que he fet i que consten en el llibre de registres de sortida; ens han fet tota mena de males passades, fins i tot amb la meva roba, que casualment van tacar amb xampú...

I ara pretenen sancionar els meus advocats. Bé, si això passa, jo començaré una nova vaga de fam de protesta per l'actuació d'aquest feixistes que pretenen intimidar els advocats que ens defensen, i consideraré trencat tot el que fins ara hem parlat amb les institucions catalanes, que estan demostrant ser uns feixistes: pitjor que Franco.

I demano a tots els qui m'heu recolzat que comenceu a pressionar, amb faxos o com cregueu més convenient, els col·legis d'advocats de Barcelona, de Terrassa i de Lleida. No permetrem que sancionin els nostres advocats. no ens rendirem davant del feixisme sinó tot al contrari: lluitarem. Ni els grups de suport ni els anarquistes ens quedarem amb els braços plegats davant d'aquests abusos. de moment, el que us demano és que inundeu els col·legis d'advocats amb faxos i correus d'internet. I si la història continua, que cadascú faci el que cregui convenient. Jo, particularment, ho faré començant una altra vaga de fam.

Contra el feixisme i la censura, acció directa!

Amadeu Casellas

Amadeu Casellas Ramon

Brians II

Salut i anarquia!

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS