Administrar

15N tothom al carrer, la crisi que la paguin ells

estelnegre | 03 Novembre, 2008 09:32

15N tothom al carrer, la crisi que la paguin ells

Dels autors de "Canvi Climàtic", "Iraq War" i "11-S" ens arriba la crisi definitiva, la crisi que et deixarà sense feina, sense combustible pel teu cotxe, sense aire acondicionat, sense fruites tropicals i qualsevol altre producte del sistema industrial i de transport capitalista. Les consequències són imprevisibles. La teva vida acomodada ja no tornarà a ser el que era. No te la perdis! Segueix vivint atentament!

Des de fa uns dies i per moltes vies  diferents hem rebut un correu anònim de convocatòria per mobilitzar-se arreu el dia 15 de novembre coincidint amb la cimera del G-20 en que, en el marc d'aquest context de crisi financera global, pretenent «refundar el capitalisme». Exactament al revés que nosaltres que volem abolir-lo i posar en marxa el decreixement ;-)

En les llistes de correu d'organització i d'estratègies front el poder polític s'ha comentat aquesta convocatòria, i les respostes han estat molt positives. Més tenint en compte que ja es va decidir que l'eix del model financer i l'habitatge fos un dels prioritaris a l'hora de mobilitzar aquest curs i que s'està preparant una setmana d'accions (veure aquest fòrum)

Així doncs estenem a tota la xarxa aquest punt de vista i us animem a sortir al carrer el 15-N i a fer-ne més difusió.

Sabem d'altres xarxes i moviments socials que també si estan sumant!

En concret i donat que en la convocatòria que ha circulat per internet, surten només algunes de les poblacions més grans, us animem a convocar el punt de trobada que us sembli més adequat, perquè hi pugui haver una convocatòria a casa vostra. Proposem que la convocatòria sigui oberta a tothom que s'hi vulgui sumar.

Així doncs, si feu una convocatòria local ens ho podeu fer saber a aquest correu re-voltes@tempsdere-voltes.cat per a que ho afegim en una llista on hi apareguin totes.

Tothom al carrer el 15-N ; la crisi que la paguin ells

El proper 15 de Novembre es reuniran els líders mundials per preparar un nou pla contra la crisi.

Salvar de la crisi als bancs d'Estats Units ha costat 700.000 milions de dòlars!! 5 vegades més del que va aprovar la ONU per arribar als Objectius del Mil·leni! I les ajudes europees són encara majors, és una vergonya!!

A l'Estat Espanyol, el govern li ha donat 100.000 milions d'euros als mateixos bancs que estan desnonant a moltes famílies per no poder pagar la hipoteca.

Fa mesos, milers de persones vam sortir al carrer per un habitatge digne i ja vam advertir del perill de la bombolla immobiliària. Ara que ha esclatat, la pagarem nosaltres?

Durant anys s'han enriquit i ara ens anuncien acomiadaments, retalls salarials, tancament d'empreses, "aparcar" el protocol de Kioto (que el protocol, ja de per sí és ridícul)

Està clar que els grans partits governen per a la banca i que els grans sindicats no protestaran, si fins i tot els han felicitat els bancs i empresaris! Només la gent del carrer podem denunciar-ho.

Privatitzen els beneficis i socialitzen les pèrdues, es creuen que som estúpids? Ho permetrem? Es clar que no!

El proper dissabte, 15 de novembre a les 17 hores sortirem al carrer a totes les ciutats.

Tenim temps i capacitat suficient per a difondre-ho i organitzar-nos.

Passa-ho! Adapta'l! I que tremoli la xarxa! (i la banca)

La crisi que la paguin ells!

Salut, crisi i decreixement!

www.tempsdere-voltes.cat

www.decreixement.net

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS