Administrar

Nota de l'Associació d’Usuaris del Tren sobre la vaga dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM)

estelnegre | 25 Juny, 2008 06:03

Nota de l'Associació d’Usuaris del Tren sobre la vaga dels Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM)

Estació Intermodal

Els Usuaris del Tren, disgustats per les molèsties ocasionades per la vaga de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), contemplem i patim una situació injusta que en el nostre entendre no s’hauria d’haver produït.

Seguretat, puntualitat, suficiència, comoditat i bona gestió, son qüestions que sempre s’han reivindicat per part dels usuaris i usuàries del tren i mai s’han resolt satisfactòriament a SFM.

En diferents ocasions l’Associació d’Usuaris del Tren ens hem manifestat públicament expressant les nostres demandes i gaire be sempre hem trobat incomprensió i desinterès davant les nostres demandes.

Com a persones usuàries del tren i afectades pel conflicte, ens sentim víctimes utilitzades en mig d’un enfrontament que no acabem d’entendre.

No participem ni assistim en cap àmbit de negociació, no disposem de dades suficients, no hi ha prou visibilitat ni transparència sobre el conflicte i no ens podem creure que totes les incomoditats que patim i hem patit des de que començaren les obres de soterrament del tren, estiguin motivades per la preocupació que genera el nostre benestar i la nostra seguretat.

L’Associació d’Usuaris del Tren no volem que el conflicte es resolgui a partir de posicions de força, volem que es resolgui amb arguments, amb diàleg i amb totes les cartes destapades.  

Parlem d’un servei públic, d’una administració pública, d’uns treballadors públics i d’uns pressupostos públics i no ens agrada que les negociacions entre les parts es portin amb tant de secret.

Pot ser tot sigui una qüestió de formes i l’enteniment desitjable sigui aviat possible entre l’administració i els treballadors i treballadores de SFM, per això l’Associació d’Usuaris del Tren, demanem a les dues parts més consciència de servidors públics, més informació, més transparència i molt més sentit de la responsabilitat.

Guillem Ramis i Canyelles,

portaveu de l’Associació d’Usuaris del Tren

626 374 551

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS