Administrar

Manifestació «Salvem IB3» (24-06-08)

estelnegre | 23 Juny, 2008 04:30

Manifestació «Salvem IB3» (24-06-08)

Salvem IB3

Per una ràdio i televisió pública de qualitat

Els comitès d'empresa de les subcontractades d'IB3, Salom i SBT, juntament amb la secció sindical de CGT de Salom, convoquen tots els ciutadans/es a una manifestació el proper dimarts 24 de juny a les 17:30 hores (Porta de Sant Antoni, per anar fins al Consulat de Mar) per exigir al Govern  balear que:

Deixi de malgastar doblers i faci un ús racional dels recursos públics. ¿Per què llogar cada setmana estudis externs quan els d'IB3 estan infrautilizats? ¿Per què llogar cada setmana unitats mòbils quan es poden comprar i amortitzar en període de temps limitat?

Detingui la privatització d'IB3 que deixa totes les àrees de producció en mans de poques empreses, un fet que perjudica als treballadors i a les productores illenques de menor tamany.

Augmenti la transparència en la gestió i elimini les clàusules de confidencialitat dels contractes que IB3 firma amb els seus proveïdors de mà d'obra i productores (Quant factura el Grup Serra pels seus programes? ¿Quin és el pressupost anual de Salom?).

Detingui la subcontractació que només genera deute (ja ascendeix als 210 milions d'euros) i precarietat laboral (la divisió entre treballadors de primera --contractats per IB3-- i treballadors de segona --contractats per altres empreses com Salom i SBT-- als quals se'ls neguen les condicions laborals dels primers).

Compleixi les promeses electorals. El president balear, el socialista Francesc Antich, així com altres polítics del P$IB-P$OE i del Bloc van anunciar un canvi de model d'IB3 si guanyaven les eleccions. Externalitzar no és compatible amb el socialisme, sinó tot el contrari. Hem esperat un any. ¿Quant de temps més necessiten?

Entenem que aquesta és una qüestió que interessa al conjunt de la ciutadania. Estan jugant amb els nostres doblers. Som nosaltres, els ciutadans, el qui paguem el deute d'IB3. Això malgrat que quasi no la veiem ni l'escoltem perquè no ens agrada o perquè la considerem de poca qualitat --té de mitjana un 4% de share.

Els joves i no tan joves de les Balears reclamem un futur laboral en condicions. Tanmateix, això no serà possible si continua el model de gestió que impera a IB3. Observem com l'externalització no només ens aboca a la precarietat sinó que augmenta la despesa pública de forma desproporcionada.

Però hi ha altres maneres de gestionar una televisió i ràdio públiques i tots ho sabem....

No  a la privatització  d' IB3

Per uns serveis públics de qualitat

Mobilitza't

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS