Administrar

Nova okupació a Palma (CSO El Resplendor)

estelnegre | 20 Juny, 2008 04:37

Nova okupació a Palma (CSO El Resplendor)

Aquest dissabte 21 de juny

Jornada de presentació del CSO El Resplendor

Can Vallori, 1 (Palma)

El Resplendor

Polititzar les nostres vides s’ha convertit en una prioritat.

S’encén la flama, ja tenim foc: les forces s’han d’anar renovant. Dia a dia Ciutat desperta, el moviment continua. S’ensuma l’estiu i s’obren les portes d’un espai alliberat de les urpes de l’abandonament i desitjós de ser regalat a les lluites, per a l’activisme social, per a la cultura, per a l’art, per a la reflexió, per a la desobediència...

Al mig del que queda del Barri Xino, ara ocupat per botigues, apartaments de luxe, palaus abandonats, construccions en sèrie, on han buidat els carrers de la seva gent a través de les expropiacions en massa i forçades, volem deixar clar que hi ha altres maneres de fer barri i de fer les coses. Amb aquest propòsit sorgeix la necessitat de crear un espai que pretén donar una resposta a aquesta amenaça.

Neix així, el Centre Social Ocupat El Resplendor.

Després d’unes setmanes de treball per habilitar l’espai i de posar en marxa l’assemblea, arriben els acords i els punts en comú: horitzontalitat, vegetarianisme, autogestió, assemblearisme, vida al carrer, cultura popular, ecologisme, anticapitalisme, contra el patriarcat, denúncia, decreixement, formació, reflexió, creació de discurs...

D’aquí sorgeix la nostra pràctica i a partir d’això ens definim. El centre social és OBERT a col·lectius i individus cada dia per a posar en marxa o continuar amb les vostres iniciatives, inquietuds, idees i demés propostes afins o bé participar de les activitats que hi haurà. Qui gosa?

CSO El Resplendor

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS