Administrar

Els Drets Humans avui al món (11-06-08)

estelnegre | 09 Juny, 2008 09:39

Els Drets Humans avui al món (11-06-08)

AI

Conferencia d'Esteban Beltrán, director de la Secció Espanyola d'Amnistia Internacional

A les 19.30 hores, a la seu del Col·legi d'Advocats de Balears (Les Rambles núm. 10, de Palma) i en col·laboració amb la Comissió de Drets Humans del Col·legi d'Advocats de les Balears, Esteban Beltrán farà una conferència amb el títol «Què ocorr en Drets Humans avui al món». En aquesta conferència tractarà les principals preocupacions d'Amnistia Internacional respecte a la situació actual dels Drets Humans, així com també el paper d'Amnistia Internacional en aquests darrers 30 anys, on ocasió del 30è aniversari de la Secció Espanyola d'Amnistia Internacional.

Us hi esperem!

CONTACTES:
Carlos Martín: 666125243

balears.es.amnesty.org

info.mallorca@es.amnesty.org

mallorca@es.amnesty.org

 Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS