Administrar

Air Berlin: rectificació o boicot!

estelnegre | 08 Juny, 2008 17:18

Air Berlin: rectificació o boicot!

Rectificació o boicot

Air Berlin ha demostrat novament el seu menyspreu a la llengua catalana i a la nostra cultura. Ho ha fet aquest cop amb un editorial escrit pel president de la companyia a la revista que reparteixen als passatgers dels seus vols. La companyia alemanya té seu a Mallorca i des d'allà fa anys que fa mans i mànigues per desprendre's d'allò que diuen que els fa tanta nosa: la catalanitat del territori i la seva gent. Tanmateix, no renuncien a fer negoci amb els nostres diners. És a dir, volen els nostres diners, volen el nostre paisatge i el seu atractiu turístic, però no ens volen a nosaltres. Cal dir-los clarament que si no hi ha una rectificació explícita per part seva i un canvi radical en el seu tracte a la nostra llengua, hi haurà un boicot i campanyes de desprestigi de la seva companyia i el que ells mateixos representen.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS