Administrar

«A la deriva por los circuitos de la precariedad femenina». Última pel·lícula de «Per nosaltres mateixes…»: Cicle de cinema feminista (27-03-08)

estelnegre | 27 Març, 2008 09:25

«A la deriva por los circuitos de la precariedad femenina». Última pel·lícula de «Per nosaltres mateixes…»: Cicle de cinema feminista (27-03-08)

Avui 27 de març conclou el cicle de cinema feminista que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat.

A la deriva

A la deriva por los circuitos de la pecariedad femenina (2004)

del col·lectiu  "Precarias a la deriva"

Dibuixar de nou el mapa de la ciutat? No des de qualsevol lloc. Traçar-lo des dels recorreguts diaris de les dones que treballen en negre, de les clandestines i les flexibilitzades, de qui oscil·len entre ser ocupades i desocupades, d'aquelles el servei de les quals consisteix a posar cura i atenció els altres, de les treballadores del sexe, de les caixeres de supermercats amb jornades laborals eternes, de les quals realitzen el treball domèstic, de les quals han de vendre la seva bona presència i de les quals simplement no tenen horari perquè treballen a qualsevol hora. Descobrir aquesta precarietat femenina que no distingeix entre el treball i la vida. Rastrejar i trobar-se amb les treballadores invisibles per a grilla-la del treball formal i amb les seves experiències de la ciutat. Aquest va ser el projecte inicial del grup de feministes de Madrid «Precaries a la deriva», un col·lectiu sense un nombre fix d'integrants on es creuen espanyoles, equatorianes i argentines i que té la seva base de suport a la casa okupada de dones «La Eskalera Karakola».

Us hi esperem!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS