Administrar

Concentració per salvar Son Busquets (Avui)

estelnegre | 19 Març, 2008 08:44

Concentració per salvar Son Busquets (Avui)

Salvem Son Busquets!

Avui dimecres 19 de març a les 16.00 hores

Concentració davant l'entrada principal del quarter de Son Busquets

per cridar contra la urbanització de 1.300 habitatges més

Ho convoca: Plataforma de Son Busquets

Us hi esperem!

***

Son Busquets: no voleu brou?, doncs tassa i mitja

Benvolguts amics, son Busquets es troba en perill de mort. Segons he pogut saber el conveni entre Ajuntament de Palma i Ministerio de Defensa esta a punt de tancar-se, així que tindrem com a mínim 1300 habitatges més a Palma --això és, un poble més-- amb els problemes que això suposa, sobrepoblació, problemes socials, trànsit, etc..

No voleu brou?, dons tassa i mitja.

On és la gent a qui el poble va donar suport i que ara ens governa? Què fa? Heu notat cap canvi substancial d'ençà el passat mes de juny de l'any 2007?

Cal recordar-los que d'esquena al poble no es pot governar, i que s'han de millorar els serveis als barris, que en fan falta molts.

Per això quedeu convidats a la convocatòria de la Plataforma de Son Busquets el proper dimecres 19 de març davant l'entrada principal del quarter de Son Busquets a les 16 hores. Hi haurà la premsa. Els que podeu no hi falteu. Vos hem de mester. Aviseu als vostres veïnats, amics, familiars, etc.

Si no ens movem, ens endossaran 1.300 habitatges.

Encara ho podem aturar. Mobilitzant-nos!

Escriu-nos

Nota informativa de l'Associació d’Usuaris del Tren (18-03-08)

estelnegre | 19 Març, 2008 08:34

Nota informativa de l'Associació d’Usuaris del Tren (18-03-08)

Estació Intermodal

Avui hem tingut un altra èxit de recollida de signatures en el darrer dia que hem instal·lat la taula de l’Associació d’Usuaris del Tren a l’Estació Intermodal de Palma.   En total hem arribat a les 2.400 signatures.

L’Associació d’Usuaris del Tren amb aquesta recollida de signatures efectuada en el termini de 30 dies,  volem donar a entendre a la Conselleria de Mobilitat que totes les queixes que l’hi hem manifestat son reals, que no son capricis de l’Associació d’Usuaris del Tren i que no sols ens representem a nosaltres mateixos.

No es cert que les Targetes Intermodals actuals, estiguin ben pensades, ni que funcionin bé, ni que els usuaris que les utilitzen amb el temps ens hi adaptarem i ens agradarà el sistema, tal com l’hi manifesten des de el Consorci de Transports de Mallorca.

Els Usuaris i Usuàries habituals del tren sabem que la gestió del Servei Ferroviari de Mallorca (SFM) i de les tarifes es millorable en molts d’aspectes i continuadament ho hem fet saber a qui ens ha volgut escoltar.

Esperem que la Conselleria de Mobilitat  ens prengui en consideració i que les millores que reclamen siguin tingudes en compte com a necessitats per a millorar el Servei Públic de Transport de Mallorca.

Informació targeta intermodal

Full de signatures

18 de març de 2008

Guillem Ramis

Portaveu de l’Associació d’Usuaris del Tren

626 374 551

Escriu-nos 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS