Administrar

Nova acció de l'Associació d’Usuaris del Tren

estelnegre | 18 Març, 2008 08:38

Nova acció de l'Associació d’Usuaris del Tren

Estació Intermodal

L’Associació d’Usuaris del Tren, a partir de la imposició de les noves tarifes per part del Consorci de Transports de Mallorca el passat dia 26 de gener, hem manifestat insistentment la nostra oposició a les mateixes per considerar-les, poc estudiades, injustes, absurdes i sense sentit en alguns casos.

La negativa reiterada del Consorci de Transports de Mallorca i de la Conselleria de Mobilitat a poder-les consensuar, ens han portat a organitzar una recollida de signatures entre els usuaris del tren durant 30 dies i que avui dimarts dia 18 de març, en aixecar la taula de recollida de signatures de la Estació Intermodal de Palma donarem per conclosa.

Avui mateix, dia 18 de març a les 16.30 hores, convoquem tots els mitjans de comunicació a una roda de premsa que celebrarem a la mateixa taula de recollida de signatures a l’Estació Intermodal de Palma, informarem de les signatures recollides i de la gestió que pensem fer de les mateixes.

També parlarem de la degradació de la qualitat del Servei Ferroviari de Mallorca a partir de la seva subordinació als criteris del Consorci de Transports de Mallorca i de altres qüestions que son motiu de preocupació de l’Associació d’Usuaris del Tren.

Més informació

Associació d'Usuaris del Tren

626 374 551

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS