Administrar

CGT convoca a la Concentració del 8 de Març (12.00 hores a la plaça d'Espanya de Palma)

estelnegre | 08 Març, 2008 06:54

CGT convoca a la Concentració del 8 de Març (12.00 hores a la plaça d'Espanya de Palma)

Anarcofeminisme

Davant la intolerable decisió de la Junta Electoral de Balears, de prohibir els actes del 8 de Març, Dia de la Dona Treballadora, amb l’argument de la coincidència amb el dia de reflexió, de les eleccions generals de diumenge, la Plataforma Per la Igualtat, de la qual forma part CGT-Balears, va decidir ahir, per unanimitat, el convocar una concentració per avui, dia 8 de març, a les 12.00 hores, a la plaça d’Espanya, de Palma.

Aquest és un capítol més, però molt important, de la nostra lluita, com a dones, pels nostres drets i per un futur de convivència i justícia igualitàries. El mantenir el 8 de Març, en aquests moments, és tot un símbol de la nostra irrenunciable voluntat de lluita, i una saludable demostració de la fortalesa i independència del moviment feminista, i de la resta de moviments socials.

És per tot això que volem fer una crida, a totes les dones i homes de CGT, i a les nostres familiars i amigues, perquè participin amb nosaltres en la concentració d'avui.

Salut, llibertat i feminisme.

Secretariat Permanent de CGT-Balears

Secretaria d’Igualtat de Gènere

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS