Administrar

«Ruedo Ibérico, radicalmente libre». Segona pel·lícula de «Diari d’una transició»: Cicle de cinema històrico-documental (21-02-08)

estelnegre | 21 Febrer, 2008 08:40

«Ruedo Ibérico, radicalmente libre». Segona pel·lícula de «Diari d’una transició»: Cicle de cinema històrico-documental (21-02-08)

Avui dijous 21 de febrer continua el cicle de cinema històrico-social que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat.

Ruedo Ibérico

Ruedo Ibérico, radicalmente libre (2006)

de Francesc Ríos i Mariona Roca

Ruedo Ibérico, radicalmente libre és un documental de Francesc Ríos i Mariona Roca amb l'assessorament històric d'Arantza Sarría i la col·laboració de Marianne de Ruedo Ibérico. Edicions Ruedo Ibérico va néixer a París el 1961 per la iniciativa d'un grup d'exiliats amb la finalitat de pal·liar el dèficit de publicacions històriques, polítiques i de pensament que sofria el país a causa de la censura franquista. La idea era editar a París i introduir els llibres clandestinament a Espanya. El llibertari José Martínez Guerricabeitia va ser l'editor, director i principal animador del projecte que va arribar a editar 150 llibres entre 1966 i 1977.

Atenció! Aquesta pel·lícula no començarà a les 20.00 hores com estava previst, sinó a les 20.45 hores a causa de la manifestació contra IB3. Perdoneu les molèsties...

Us hi esperem!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

Assemblea en defensa de la filosofia a la secundària a Mallorca (21-02-08)

estelnegre | 21 Febrer, 2008 08:25

Assemblea en defensa de la filosofia a la secundària a Mallorca (21-02-08)

La filosofia sempre en lluita

Segueix en perill!

Aviseu a tothom que pugueu  i  no hi falteu!

(l’absència no  es podrà considerar justificada)

Dijous 21 de febrer, a les 17 hores (1)

Aula Magna IES Ramon Llull,

Plaça Institut Balear, 1 (Plaça del Tub) de Palma

(Entrades a l'Aparcament a la mateixa plaça i davant la Clínica Rotger)

Assemblea en defensa de la filosofia a la secundària a Mallorca

Com a continuació de l’assemblea celebrada el passat dia 12 de febrer, davant la falta de resposta de la Conselleria a la nostra petició, tot el professorat de filosofia de secundària pública i privada de Mallorca, amb el suport de l’AFIB, queda convocat a l’assemblea per tal de:

1. Intercanviar informació sobre l’estat de la qüestió i les  actuacions realitzades (2).

2. Acordar, si s’accepta, l’efectiva constitució d’una plataforma en defensa de la filosofia i preveure les següents passes a donar.

Mallorca, 18 de febrer de 2008

(1) Es convoca a les 17 hores i no més tard, per tal que les persones  assistents a la reunió de selectivitat no hagin de perdre tot el dia i, en havent dinat puguin acudir a l’assemblea. Si voleu podem reservar-vos taula a un restaurant de menú mòdic com Es Muntant d’Establiments, a la vora de la UIB: Si vos interessa la reserva envieu un correu a l’adreça de l’AFIB: afibfilosofia@balearweb.net

(2) Seria molt convenient poder unificar totes les signatures de suport recollides.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS