Administrar

Manifestació de protesta contra el Govern de les Illes Balears per l'acomiadament de la representant sindical de CNT en IB3 i contra la privatització de l’ens públic

estelnegre | 18 Febrer, 2008 10:51

Manifestació contra Salom

Dijous 21 de febrer 2008 a les 19.30 hores

de la Plaça d'Espanya al Consolat de Mar (Palma)

Defensa el que és públic, solidaritza't, acudeix a la manifestació!

Ho convoca: Confederació Nacional del Treball

***

El pròxim dia 21 de febrer CNT ha organitzat una manifestació de protesta contra el Govern de les Illes Balears per l'acomiadament de la representant sindical de CNT en IB3 i contra la privatització de l’ens públic.

El passat mes de gener de 2008 Salom Audio y Vídeo S. L. (principal empresa subcontracta que utilitza IB3 per gestionar la seva plantilla de treballadors), va procedir a l'acomiadament de Laura, representant sindical de CNT en IB3 Radiotelevisió de les Illes Balears.

L'acomiadament respon a la política de Salom de castigar i reprimir qualsevol tendència real de lluita sindical dins dels seus centres de treball. Estratègia pactada entre Govern de les Illes Balears i empresa privada.

D'un temps ençà la gestió de IB3 tendeix a la privatització: utilitza, com E.T.T. a empreses subcontracta, com és el cas de Salom Audio y Vídeo S. L. per gestionar la seva plantilla; i externalitza la producció pròpia, afavorint econòmicament al sector privat, en comptes d'apostar per un servei públic i de qualitat. Aquesta situació genera una alta precarietat laboral dins de l'administració pública, ja que les condicions de treball d'aquestes empreses són nefastes: contractes temporals, clàusules abusives, flexibilitat i disponibilitat absoluta, salaris ridículs...

És vergonyós que de les butxaques de la ciutadania surtin els diners per mantenir IB3, mentre empreses privades fan negoci amb els nostres diners i oferten llocs de feina precaris als treballadors i treballadores de l'ens públic.

Des de la Secció Sindical de CNT en Salom-IB3, sempre hem denunciat aquests fets, apostant per un treball digne i una major qualitat en l'ocupació, emprenent accions sindicals per denunciar-los, responsabilitzant als partits que formen el Govern de les Illes Balears com els autèntics responsables d'aquest atropellament.

És per tot això que exigim la readmissió immediata de la nostra companya acomiadada, així com la cessació immediata de les polítiques repressives cap a la nostra secció sindical.

Representant  sindical  de CNT acomiadada en Salom Audio y Vídeo S. L. - IB3

Readmissió ja!

Respecte  a la llibertat sindical!

No a la privatització dels serveis públics!

Escriu-nos

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS