Administrar

Ahir van desallotjar l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca

estelnegre | 10 Febrer, 2008 06:23

Ahir van desallotjar l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca

Ateneu Llibertari Ses Coves

Ahir, dissabte 9 de febrer, a les 18.30 hores es va presentar a l'Ateneu Llibertari Ses Coves d'Inca una vintena de guàrdia civils amb una ordre de desallotjament. Han vingut quan en aquest centre s'estava realitzant un acte amb la qual cosa les més de 30 persones que havien acudit a la convocatòria han estat identificades i se'ls ha citat el dilluns a la caserna de la Guàrdia Civil d'Inca amb la imputació d'usurpació; els han recomanat que es presentin amb un advocat. És de suposar que la Guàrdia Civil ha aprofitat que es realitzava l'acte per a imputar el major nombre de gent possible. Als companys se'ls va permetre retirar els objectes que tenien dins del casal i que sapiguem no s'ha detingut ningú, només se'ls va retenir mentre s'escorcollava el recinte; van deixar marxar els qui es van lliurar de la imputació.

El motiu que ha donat la Guàrdia Civil pel desallotjament ha estat que l'amo ha posat una denúncia ja que la tercera planta de l'edifici està en obres i aquest és insegur, volent evitar així que ningú no es faci mal...

Quan sapiguem una mica més, especialment si hi ha concentracions de suport, ho difondrem.

Salut

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS