Administrar

Carta de suport - Núria lliure, lliures tots i totes

estelnegre | 09 Febrer, 2008 08:10

Carta de suport - Núria lliure, lliures tots i totes

Núria lliure!

Benvolgudes i benvolguts, els qui rebeu aquesta carta sou persones, entitats, grups... que en un moment o altre heu tingut relació amb el cas de la Núria Pòrtulas en la forma d’interessant-vos per com anava tot plegat, fent-ne difusió, posant-vos en contacte amb la gent que vam iniciar la campanya, participant dels seus actes, creant un grup de suport, organitzant actes diversos al respecte...

Aquesta carta us l’enviem per una doble raó: per una banda, per expressar el nostre agraïment i reconeixement des de l’Assemblea de Suport a la Núria Pòrtulas, ja que qualsevol mostra de recolzament, d’interès, d’empatia, de solidaritat... per petita que hagi sigut i que sigui, és d'agrair immensament, ja que és un element que dóna sentit a la lluita, i també dóna forces i empenta per tirar endavant i continuar treballant contra les injustícies, la llei antiterrorista, la repressió, els abusos de poder, la criminalització dels moviments socials (i especialment de la solidaritat amb persones preses) i de l’engany col·lectiu que consisteix en fer creure a la població que les coses funcionen d’una manera, quan realment funcionen d’una altra molt diferent. Ja que totes aquestes qüestions han estat, i segueixen estant, presents en el cas de la Núria, i és necessari i obligat denunciar-les.

Igualment, afegim en aquest punt que és veritat que la campanya va començar en un punt molt concret de la geografia catalana, com és comprensible per l’origen de la Núria; però tenim molt clar que aquesta s’ha conformat realment per totes aquelles persones que ens hem i que us heu mogut per això, pel cas de la Núria, i pel que aquest significa, en tant que no és ni casual ni aïllat.

El segon motiu d’aquesta carta és per informar-vos de la situació actual del cas, juntament amb les properes convocatòries que hi ha per a continuar fent sentir la nostra oposició a aquest sistema totalment demagog i pervers.

Així, la situació actual és, en relació a les condicions de la Núria, que després de la seva posada en “llibertat” el 7 de juny de 2007, la fiança que es va pagar per la seva sortida de la presó de Soto del Real (Madrid) continua vigent, continua sense poder traspassar les fronteres estatals, i després d’estar al voltant de cinc mesos havent-se de presentar cada dia davant “l’autoritat” per a controlar la seva presència, actualment s’hi ha de presentar setmanalment. I tot això sense oblidar que el procés judicial no s’ha tancat, i que en qualsevol moment pot haver de passar per judici, un judici que si arriba, quan arribi és del tot imprevisible de com pot anar.

Pel que fa al procés judicial, després de la seva sortida de la presó, durant setmanes no hi va haver novetat, fins que en un moment donat el fiscal va demanar dues noves diligències, o sigui, dues noves investigacions (una a la Guàrdia Civil i l’altra als Mossos d’Esquadra), les quals actualment en principi ja estan tancades.

Amb aquestes informacions, doncs, acabem aquesta carta, que volem que serveixi tant perquè rebeu aquestes petites notícies sobre el cas, com per mantenir el contacte amb totes i tots vosaltres, continuar recolzant-nos mútuament per poder anar creixent, i animar-vos a no parar aquesta lluita contra Goliat.

Per la Núria, per tots i per totes!

Núria lliure, lliures tots i totes!

Assemblea de Suport a la Núria Pòrtulas

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS