Administrar

Quatre fotos de la repressió de «Sant Canut 2008»

estelnegre | 01 Febrer, 2008 06:00

Quatre fotos de la repressió de «Sant Canut 2008»

Els municipals en acció...


Es tracta del primer moment... Un municipal de la brigada de la Unitat d'Intervenció Immediata ha arriat una bufetada amb el casc un jove, que li han xapat la cella. L'al·lot roman estès enterra, amb el trau que brolla de sang i completament estabornit...

Una segona imatge... La gent que gaudia de la revetlla demanat explicacions als municipals per l'agressió realitzada... Els municipals se'n foten d'ells i un arriba a dir: «Hablar és de maricones» i un altre «No vos hem de donar cap explicació... No podem fer res més».

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS