Administrar

Campanya de recollida de diners per a Oaxaca (Mèxic)

estelnegre | 06 Desembre, 2007 07:59

Campanya de recollida de diners per a Oaxaca (Mèxic)

Oaxaca resisteix!

Com imaginem que ja sabreu, CNT porta realitzant des del passat agost una campanya d'informació i de denúncia sobre la situació actual del moviment obrer i indi a l'Estat d'Oaxaca (Mèxic).

Dins d'aquesta campanya de suport al poble mexicà s'ha vingut realitzant una recollida de diners amb la finalitat d'enviar-lo als companys mexicans, ja que necessiten també suport econòmic en la seva lluita.

La present comunicació pretén, doncs, informar a totes aquelles organitzacions i/o particulars interessats que, a començaments de gener de 2008, companys del Col·lectiu de Solidaritat amb la Rebel·lió Zapatista de Barcelona viatjaran a Oaxaca per portar aquests diners als companys i companyes. Per tant informem a tots els interessats i interessades que vulguin aportar diners per a aquesta causa, que poden fer-ho posant-se en contacte amb la Secretaria d'Organització de CNT Palma, en els següents contactes:

De dilluns a divendres de 19 a 22 hores:

CNT-AIT - SOV de Palma

Palau Reial, 9 - 2n

07001 Ciutat de Mallorca

Telèfon i fax: 971 72 64 61

Correu electrònic: cnt-palma@cnt.es

Així mateix informem també, que per a tots aquells interessats que vulguin fer xerrades o campanyes de denúncia sobre el que està ocorrent a Oaxaca, CNT Palma disposa de còpies en vídeo CD del documental Un poquito de tanta verdad. Aquest documental és una eina útil tant per difondre la lluita del poble d'Oaxaca com per enriquir el coneixement personal d'aquest conflicte.

Esperem doncs la vostra ajuda a l'hora de difondre entre qui estimeu oportú aquesta campanya. Amb aquest correu s'adjunta un enllaç al documental abans esmentat que també pot veure's on line.

Més informació sobre el conflicte: vocal.lahaine.org/

Enllaç al documental Un poquito de tanta verdad:

elmonoxoro.blogspot.com/2007/08/cinexoro-un-poquito-de-tanta-verdad.html

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS