Administrar

La Repressió en democràcia (Cinema Debat) [Sa Recreativa de Felanitx, 26-10-07]

estelnegre | 26 Octubre, 2007 08:51

La Repressió en democràcia (Cinema Debat) [Sa Recreativa de Felanitx, 26-10-07]

Divendres 26 d’octubre

a les 21.30 hores a Sa Recreativa de Felanitx

La repressió en democràcia

Projecció de la pel·lícula:

Solo Limoni

"Solo limoni"

Després de la pel·lícula hi haurà una tertúlia amb la participació de gent que ha treballat l’àmbit antirepressiu.

Solo limoni (Itàlia, 2001). Direcció: Giacomo Verde. Fotografia: Mirco Del Carlo. Música: Mauro Lupone. Muntatge: Fracesco Pera Turrini, Federico Carmassi.  Filmacions de: Giacomo Verde (giac), Teresa Paoli (ze) -Italy.IndyMedia -, Uliano Paolozzi Balestrini, Pulika Calzini, Luca Tomassini, Tiziano, Lorenzo, Edoardo, Philippe, Vincent, Florence etc. - SocialPlus, Fluid video crew, Digipresse - Elena Recchia (bobò), Umberto Sebastiano, Francesco Villa - D.INK. Durada: 45 min. Plana web: www.verdegiac.org/sololimoni/

Tretze episodis que tingueren lloc a les manifestacions de Gènova del juliol de 2001, enregistrades per diversos grups i realitzadors independents, que mai no varen aparèixer en els mitjans oficials per no respondre a les necessitats de distracció i contrainformació de l'espectacle mediàtic. Una obra de poesia militant que ha esdevingut un instrument cabdal de reflexió emotiva i política sobre diverses qüestions que sorgiren aquells dies dels carrers de Gènova i que marcaren un punt d'inflexió per als anomenats moviments antiglobalització.

Ho organitza: Cultura Obrera i 39 escalons

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS