Administrar

«La pesadilla de Darwin». Segona pel·lícula del «Cicle de cinema anticapitalista» (18-10-07)

estelnegre | 17 Octubre, 2007 08:09

«La pesadilla de Darwin». Segona pel·lícula del «Cicle de cinema anticapitalista» (18-10-07)

Demà dijous 18 d'octubre, a les 20.00 hores al local de CNT Palma, continua el Cicle de cinema anticapitalista que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat. Aportem a continuació una petita sinopsi de la segona pel·lícula:

"La pesadilla de Darwin"

La pesadilla de Darwin (2004)

de Hubert Sauper

Durant la dècada dels anys 60, al cor de l'Àfrica, una nova espècie animal va ser introduïda al Llac Victòria com un petit experiment científic. La perca del Nil, va resultar ser un voraç depredador que va arrasar amb totes les espècies autòctones d'aquest gegantí llac. El nou peix es va multiplicar ràpidament, i avui en dia els seus blancs filets continuen sent exportats al voltant del món. Enormes avions de càrrega de l'antiga Unió Soviètica arriben diàriament per recollir els últims carregaments de pesca i, a canvi, descarreguen una desagradable mercaderia...

Us hi esperem!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS