Administrar

Primera pel·lícula del «Cicle de cinema anticapitalista» (11-10-07)

estelnegre | 10 Octubre, 2007 13:24

Primera pel·lícula del «Cicle de cinema anticapitalista» (11-10-07)

Demà dijous 11 d’octubre, a les 20.00 hores al local de CNT Palma, comença el Cicle de cinema anticapitalista que durant les últimes setmanes ha estat anunciant el sindicat. Aportem a continuació una petita sinopsi de la primera pel·lícula:

Mafalda

Mafalda (la pel·lícula) (1979)

de Carlos Márquez

Els personatges del dibuixant argentí Quino ens presenten un divertit llargmetratge amb el qual podrem gaudir de les seves aventures més esbojarrades, una visió crítica del món dels adults que ens farà passar la millor de les estones.

Us hi esperem!

Més informació del cicle

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS