Administrar

Concentració solidària amb l'Assemblea Popular dels Pobles d'Oaxaca (06-10-07)

estelnegre | 04 Octubre, 2007 07:06

Concentració solidària amb l'Assemblea Popular dels Pobles d'Oaxaca (06-10-07)

Jornada de solidaritat amb Oaxaca

Dissabte 6 d'octubre, a les 11.30 hores, al carrer Sant Miquel, cantonada amb plaça d'Espanya de Palma

Jornada de solidaritat amb Oaxaca

Per al pròxim dia 6 d'octubre la CNT ha organitzat una concentració de repulsa contra els esdeveniments que des de fa un any estan ocorrent en l'Estat mexicà d'Oaxaca, on sindicalistes, població indígena i membres de col·lectius socials estan sent segrestats, empresonats i assassinats a trets per la policia federal. La raó: les mobilitzacions populars que des de fa un any se succeeixen a Oaxaca reivindicant millores socials i econòmiques per a la població civil i treballadora. Aquesta és l'actitud que actualment manté el Govern d'Oaxaca presidit per Ulises Ruiz.

És per tot això que des de CNT impulsem aquesta concentració, per a solidaritzar-nos amb els nostres companys de l'APPO i per demanar el  cessament immediat d'aquestes actituds, la llibertat dels presos polítics d'Oaxaca i l'aparició dels desapareguts, segrestats pel govern mexicà.

Solidaritat internacional amb Oaxaca!

Si vols manifestar la teva solidaritat amb el poble d'Oaxaca, vine a la concentració del dia 6 d'octubre.

T'hi esperem!

Enllaços relacionats:

www.asambleapopulardeoaxaca.com

solidaridadconmexico.blogspot.com

maldeojotv.net

Salut i anarcosindicalisme

SOV CNT Palma

Palau Reial, 9, 2n (Ciutat)

971 726 461

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS