Administrar

I tu què ets? És la identitat sexual una construcció social?

estelnegre | 22 Agost, 2007 06:38

I tu què ets? És la identitat sexual una construcció social?

I tu què ets?

És la identitat sexual una construcció social?

Ocaña

Dimecres 22 d'agost

a les 21.30 hores a Can Lliro de Manacor

Projecció de la pel·lícula

Ocaña, retrat intermitent

La visió de la pel·lícula de Ventura Pons ens servirà per a que entre els assistents sorgeixi el debat sobre les vàries identitats sexuals que l'ésser humà pot abraçar. Es recomana venir transformats. Si no, a l'entrada, el públic trobarà roba i objectes amb els quals podrà trasplantar --si vol-- la seva identitat. Cinema, debat i disbauxa.

Visió intimista del pintor andalús José Pérez Ocaña, persona i personatge que va marcar la vida de la Rambla i la plaça Reial de la Barcelona de finals dels setanta. Ocaña a casa seva ens parla amb sinceritat de les seves vivències i provocacions i alhora, en intermitències, veiem el món que emana del seu subconscient. La religió, el fetitxisme, la repressió del masclisme, l'anarquia, l'homosexualitat, el travestisme com a provocació... son emprats per Ocaña des de la seva creativa marginació per a un joc dramàtic proper a l'esperpent ibèric i a les modernes teories del teatre de carrer. La vida marginal que ocultava la dictadura franquista apareix sense disfressa com a teló de fons d'un artista únic.

Ocaña, retrat intermitent (Catalunya, 1978). Direcció i guió: Ventura Pons. Fotografia: Lucho Poirot. Música: Aureli Vila. Muntatge: Emilio Rodríguez i Valeria Sarmiento. Intèrprets: José Pérez Ocaña, Camilo, Nazario, Guillermo, Paco D'Alcoi, María De La Rambla. Durada: 85 min.

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS