Administrar

Solidaritat amb «Anarquistes contra el mur»

estelnegre | 17 Agost, 2007 09:38

Solidaritat amb «Anarquistes contra el mur»

Anarquistes contra el mur

El cost «legal» de suport de la lluita comuna israelopalestina contra l'ocupació ens força a fer una crida urgent pel suport financer. Necessitem de la vostra solidaritat per continuar el trebal portat pel grup israelià «Anarquistes contra el mur» (Anarchist againts the wall / AATWW).

Durant els últims quatre anys, el grup ha mantingut la lluita dels palestins contra la ocupació israeliana, i particularment contra el mur de segregació israelià. Setmana rere setmana, AATW s'uneix a la resistència popular palestina contra el mur a diverses zones de la Cisjordània, i especialment a les poblaciósn de Bil'in a l'oest de Ramallah, al-Ma'asara, i Ertas, al sud de Bethlehem, i Beit Ummar, al nord d'Hebró.

Aquestes activitats sovint porten detencions i condemnes dels participants en la lluita. Per sort, el grup disposa d'un advocat titulat, Gaby Lasky, qui treballa incansablement per la defensa dels activistes detinguts durant les manifestacions o durant les accions realitzades tant a Cisjordània o a Israel. Malgrat la defensa legal que exerceix amb el grup AATW li pren gairebé tot el temps, ella a acceptat no cobrar més que un honori simbòlic.

Així i tot, el grup no pot cobrir totes les despeses, i hem de fer front aproximadament a 40.000 dòlars de despeses legals per més de 60 condemnes. A més d'aquest enorme deute legal, els activistes d'AATW han de fer front a importants sumes en transport i en telèfon, per organitzar les manifestacions i accions.

Fen una crida, doncs, per que efectueu una donació que ens permeti continuar la nostra lluita.

Agraïm per avançat la vostra solidaritat.

Si voleu més informació sobre AATW, sobre les nostres accions i com efectuar una donació, podeu visitar la nostra pàgina web: www.awalls.org o escriure al següent correu electrònic: donate@awalls.org

Anarquistes contra el mur

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS