Administrar

Eilhardshof, un projecte llibertari d'abast internacional

estelnegre | 16 Agost, 2007 11:54

Eilhardshof, un projecte llibertari d'abast internacional

Eilhardshof

A l'antic casalot de l'Eihardshof de Neustadt (Alemanya) estem muntant una comunitat de convivència amb gent de totes les generacions basat en l'ètica llibertària. Amb això no només volem donar una resposta humana i palpable de cara el dilema de viure una vellesa amb dignitat, sinó també instal·lar una alternativa real de vida social en temps de precarietat, fonamentada en la solidaritat i el suport mutu.

El projecte forma part del Sindicat d'Inquilins de Friburg i s'entén com una segona fase del «Projecte A», experiència autogestionària començada a Neustadt el 1989. Com a tal s'anomena «Projecte A / Fase B» i reuneix els «veterans» i la segona generació de llibertaris.

A més de la mera convivència social, l'Eihardshof s'entén com un focus d'activitats culturals, polítiques, econòmiques i socials, no només a la regió. Donat que també el prestigiós centre de documentació llibertari Das Anarchiv, fundat el 1971, serà integrat als amplis edificis, l'Eihardshof es convertirà en un llar internacional de trobada, debat i investigació llibertari. La seva biblioteca, el seu arxiu, els seus històrics salons i el seu ampli parc li prestaran un ambient acollidor i suggeridor.

Per realitzar el projecte fem una crida a tots els llibertaris del món per augmentar el nostre capital mitjançant «préstecs directes» amb un termini de almenys cinc anys. Seran tornats amb un interès del 3%, si així ho desitgeu. Per guardar la nostra independència política i assegurar la devolució anticipada en cas de necessitat per part del prestador, ens estimem més crèdits petits (500 euros aproximadament) a pocs crèdits de sumes elevades.

Per saber més detalls, podeu enviar-nos un correu electrònic en alemany, en anglès o en castellà a: eilhardshof@web.de o informar-vos en la nostra web: www.eilhardshof.de

Escriu-nos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS