Administrar

Nova audiència a la Cort per a Mumia Abu-Jamal

estelnegre | 28 Març, 2007 13:53

Nova audiència en la Cort per a Mumia Abu-Jamal

Mumia Abu-Jamal

Serà el 17 de maig de 2007, a la Cort Tercera d’Apel·lacions de Filadèlfia. Els tres possibles resultats del judici poden ser: cadena perpètua (a més del que ja porta), una nova data d’execució, o bé, un nou judici. Mumia va complir el passat 9 de desembre de 2006 25 anys a la garjola, dels quals sempre ha estat esperant ser executat per un crim que ell i les evidències demostren no va cometre. Mumia es troba en aquesta situació per ser una veu contra el sistema i pel revengisme de la policia. Des del 18 de desembre de 2001, Mumia roman amb la seva execució novament anul·lada, però esperant que es decideixi a ser jutjat de bell nou. Un nou judici és l’única oportunitat perquè se li anul·li l’execució o de quedar lliure.

Per més informació: freemumia.com

Llibertat per Mumia Abu-Jamal!

Ateneu Llibertari Estel Negre

Mentides i falses imputacions del secretari general del Departament d’Interior de la Generalitat sobre el «cas Pòrtulas»

estelnegre | 28 Març, 2007 04:38

Mentides i falses imputacions del secretari general del Departament d’Interior de la Generalitat sobre el «cas Pòrtulas»

La família de Pòrtulas acusa Boada de falses imputacions

Llibertat Núria!

La família de Núria Pòrtulas, l'okupa detinguda el 7 de febrer a Sarrià de Ter (Gironès) acusada de pertinença a banda armada, estudia emprendre accions judicials contra el secretari general del Departament d'Interior, Joan Boada, per "les falses imputacions" que ha llançat contra la noia d'ideologia anarquista.

Boada va afirmar ahir que els Mossos d'Esquadra estan obligats a investigar quan hi ha indicis. "¿Què hauria passat si els companys de Pòrtulas haguessin posat un artefacte explosiu?", es va preguntar.

L'advocat de la jove, Benet Salellas, va afirmar que Boada havia fet menció a la col·locació d'una possible bomba per part dels amics de la seva defensada "amb voluntat intencionada de llançar falses imputacions contra Pòrtulas quan de bomba no se n'ha trobat cap".

El lletrat també va afirmar que si Boada té indicis que els companys de l'acusada tenen bombes, "el que hauria de fer és detenir-los, perquè si no ho fa és que ni ell mateix s'ho creu". El germà de Pòrtulas, Miquel, va explicar que durant la reunió que Boada va mantenir amb la seva família, aquest els va demanar que posessin fi a les manifestacions davant de les seus d'ICV.

Ferran Cosculluela (Girona)

(El Periódico de Catalunya, 28-03-07)

***

Joan Boada menteix amb el cas Núria Pòrtulas

Núria lliure

L'agència Liberinfo es veu en l'obligació de desmentir les paraules de Joan Boada d'aquest migdia al voltant del cas Núria Pòrtulas. Des del coneixement del contingut dels atestats i de la investigació realitzada pels mossos d'esquadra podem afirmar que l'expedient del cas conté manipulacions, fabulacions i invencions que han portat a la presó a la jove gironina.

No podem fer públic el contingut d'aquestes informacions perquè el cas es troba sota secret de sumari. Tan sols podem fer una crida al Departament d'Interior per tal de que finalitzi les diligències i s'aixequi així el secret de sumari. En aquell moment l'opinió pública podrà conèixer amb detall del perquè es parla d'un clar cas de muntatge policíac. Finalitzar les diligències i fer transparent el sumari és en mans de Joan Boada i per tant no podem fer res més que esperar. Amb les dades actuals de la investigació a les nostres mans no podem fer més que ratificar-nos en l'afirmació de que es tracta d'un gravíssim error policíac que tard o d'hora es farà públic.

Liberinfo

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS