Administrar

«30 anys de premsa llibertària (1976-2005) a l’Estat espanyol», per Carles Sanz

estelnegre | 14 Març, 2007 05:30

«30 anys de premsa llibertària (1976-2005) a l'Estat espanyol», per Carles Sanz

Recull de premsa llibertària

Després d’uns anys de consultar i revisar centenars de publicacions he pogut finalitzar el catàleg sobre 30 anys de premsa llibertària (1976-2005) a l’Estat espanyol. Molts de vosaltres heu patit els meus mals de cap mentre feia aquest treball, sóc conscient que amb altres he deixat de compartir hores d’estar junts, però ja sabeu que aquestes coses, normalment, no respecten ni la família ni els amics.

A tots vosaltres us he de donar les gràcies per la paciència i per el recolzament que m’heu donat i sobretot a aquells que d’una manera o altre m’heu ajudat a completar el catàleg. Ara bé, no penseu que aquí acaba tot, de fet encara el treball no està finalitzat, falta l’estudi introductori i algunes dades estadístiques. Sé el que estareu pensant en aquests moments, però encara us necessito, per què?; molt senzill: si algú al catàleg veu errors, que segurament hi ha molts, donades les característiques d’aquest treball, o bé no troba alguna publicació o qualsevol altre suggeriment, pot enviar-me un correu electrònic.

El tema seria anar actualitzant-lo i així poc a poc poder tenir una eina útil per a tots, penseu que això és el que m’ha motivat a fer aquest treball durant anys.

El catàleg el podeu trobar a la pàgina web de la Fundació d’Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistes, consta d’unes 600 pàgines i el trobareu en format word i en pdf (si us ho voleu baixar us recomano aquest últim format, és bastant més ràpid).

M’hagués agradat poder enviar-vos-el enquadernat, però l’economia no arriba per tant.

Una abraçada i que el treball us sigui de profit.

Carles Sanz

Ateneu Llibertari Estel Negre

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS