Administrar

Cinema Debat: «Caminar sobre quatre rodes: usos, abusos i alternatives» (23-02-07)

estelnegre | 23 Febrer, 2007 14:17

Cinema Debat: «Caminar sobre quatre rodes: usos, abusos i alternatives» (23-02-07)

Divendres 23 de febrer, a les 21.30 hores a Sa Recreativa de Felanitx,

projecció de la pel·lícula Trafic, de Jacques Tati

"Trafic"

Després de la pel·lícula, Antoni Cànaves, membre de Massa Crítica de Palma,

ens parlarà sobre la problemàtica que suposa l'exagerat parc automobilístic de l'illa

Trafic (França 1971). Direcció i guió: Jacques Tati. Fotografia: Marcel Weiss i Edouard Van Den Enden. Música: Charles Dumont. Muntatge: Maurice Laumani i Sophie Tatischeff.  So: Ed Pelster, Alain Curvalier, Jean Nény i Claude Plouganou. Intèrprets: Jacques Tati, Maria Kimberly, Marcel Fraval, Honoré Bostel, Tony Kneppers, Francois Maisongrosse. Durada: 96 minuts.

Monsieur Hulot treballa com a dissenyador per a la modesta fàbrica d'automòbils Altra, una casa parisenca que vol presentar el seu darrer model, un camping-car equipat amb nombrosos gadgets, al saló de l'automòbil d'Amsterdam. Just donats els darrers retocs a l'enginyós vehicle, Hulot parteix al capdavant del petit comboi que ha de portar el prototip a la fira. Però els quilometres que separen les dues capitals europees son molts, i juntament amb Maria, la relacions públiques de la marca, haurà de fer front a nombrosos contratemps si volen arribar a temps per a la inauguració. Amb la poesia com a cinturó de seguretat, Trafic ens presenta l'automòbil com una criatura quasi bé humanitzada i al seu propietari, un ésser inconscientment dominat però feliç, com el possible nou escaló de l'evolució humana: l'homo mecanicus.

 Ateneu Llibertari Estel Negre

Sóller, de la República a la postguerra (1931-1945) [24-02-07]

estelnegre | 23 Febrer, 2007 10:36

Sóller, de la República a la postguerra (1931-1945) [24-02-07]

Memòria històrica

Pel proper dissabte dia 24 de febrer l'Associació Sollerica de Cultura Popular - Can Dulce i l'Agrupament Escolta Capità Angelats han organitzat una visita guiada dins el cicle «Conèixer ca nostra» amb el títol Sóller, de la República a la postguerra (1931-1945).

La convocatòria és a les 15.30 hores davant l'Ajuntament de Sóller i la ruta serà comentada per l'historiador Toni Quetglas Cifre.

Vos hi esperam!

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS