Administrar

Pacte de silenci i defensa corporativa

estelnegre | 26 Gener, 2007 23:10

Pacte de silenci i defensa corporativa

El patrimoni a la foguera i aquí no passa res: ningú no dimiteix

L'enteixinat cremat

Incompetència manifesta dels nostres polítics:

Es crema un enteixinat del segle XIV de Can Verí, comprat pel Govern Balear l'any 1997 per 100.000 euros. També s'ha cremat el comprat ara fa cinc anys pel govern central per cedir-lo al Museu de Mallorca en un magatzem sense seguretat a Can Fuster. El primer feia 10 anys que dormia el somni dels justs i ens recorda també la gestió del Pacte de Progrés. Els partits del Pacte no han alçat la veu perquè en l'assumpte només tenen una diferència amb el PP: la guixa per amunt

Ara ja no els tenim. La ciutadania perd un patrimoni irrecuperable, però mai no surten els responsables, que per regla general segueixen cobrant els seus sous cada mes a costa de la ciutadania.

Aquesta vegada si que s'ha demostrat que la "classe política" a més de tenir més o menys els mateixos sous, també tenen els mateixos interessos, amagar a la ciutadania les seves irresponsabilitats.

Només els manca un Col·legi Oficial de Polítics i Polítiques per a gaudir d'una millor defensa corporativa.

Ara i sempre (AIS)

Ateneu Llibertari Estel Negre

Concert per la terra (27-01-07)

estelnegre | 26 Gener, 2007 11:02

Concert per la terra (27-01-07)

Concert per la terra

MANIFEST CONCERT PER LA TERRA

Companys: no hem de permetre el robatori que tots aquests porcs estan fent de la nostra illa. I per combatre això, el camí és clar: la lluita a la ignorància, al vicis de la població i als mitjans de comunicació al servei del sistema.

El sistema és l'enemic ja què és el causant del bucle en el qual ens trobam i s'ha de combatre des de fora, és a dir, des del carrer i la quotidianitat i amb consciència i conseqüència. Creiem que la organització i la militància en un col·lectiu anticapitalista és crucial per al canvi social. Si no t'agrada com va el món, mou-te.

El motiu d'aquest concert és el crear consciència d'una forma dinàmica i amena emperò això només és una petita moguda de fitxa què hem de fer tots plegats. A l'igual que la lluita és necessària, la festa també. Però escoltant música i divertint-nos no canviarem l'estat de les coses, per tant, hem d'actuar. Actuar contra la destrucció que pateix la nostra terra, contra la corrupció política, contra les agressions a la cultura. I ser radicals, que no vol dir altra cosa què anar a l'arrel del problema, què no és altre que el capitalisme imperant i imperialista.

Per fer tot això, agafem consciència de poble i de situació social, que no és altra que la dels putejats, clarament. Cal anar més enllà de l'escola i reflexionar individualment per després arribar a un consens en col·lectiu. Companys: la terra, entesa com a medi ambient, cultura, història, poble i societat ens necessita ara més que mai. Junts podem aconseguir-ho, però hem de donar una postura unitària des de l'anticapitalisme.

Visca la terra.

Assemblea de RASH Mallorca (Joves anticapitalistes)

 Ateneu Llibertari Estel Negre

La CNT, Ramon Socias i el patrimoni sindical

estelnegre | 26 Gener, 2007 10:49

La CNT, Ramon Socias i el patrimoni sindical

La CNT reclama a Ramon Socias la devolución del patrimonio sindical

La llei de l'embut

La Confederación Nacional del Trabajo (CNT) se reunió ayer con el delegado del Gobierno Ramon Socías, a quien expusieron su reivindicación sobre la devolución del patrimonio sindical, ya que esta organización considera que ha sido excluida del reparto realizado durante la democracia.

"El edificio de la calle Font i Monteros de Palma, que antiguamente albergaba los juzgados de lo social, ha sido catalogado como patrimonio sindical acumulado y se ha adjudicado íntegramente a UGT. ¿Por qué la CNT no ha podido acceder al reparto de este patrimonio?" indica el sindicato anarquista en un comunicado. Recuerdan que hace cinco años ocuparon el primer piso del inmueble en protesta pero Catalina Cirer, cuando era delegada del Gobierno, ordenó el desalojo mediante la intervención policial. "Las consecuencias han sido diversos procesos judiciales abiertos a compañeros que ahora afrontan duras penas".

La CNT indica que se les "excluye sistemáticamente" del reparto de bienes patrimoniales, que pertenecieron al sindicato vertical durante la dictadura. "Es la prepotencia y arrogancia del poder la que hace que el inmueble continúe vacío y en desuso". En consecuencia, piden que se atiendan sus reclamaciones y que se absuelva a los compañeros encausados, y advierten que "no pararemos hasta que se devuelva aquello que pertenece a la clase trabajadora y no a las burocracias del poder".

En el mismo comunicado, indican que las negociaciones que se han seguido para esta devolución se han visto condicionadas por el temor de los gobernantes a que la CNT vuelva a ser un sindicato revolucionario y además se les trató con prepotencia por ser un sindicato marginal.

M. Morales

(Diario de Mallorca, 26-01-07)

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS