Administrar

Les Vies edita abonaments per finançar les seves campanyes i iniciatives «a favor del parc»

estelnegre | 10 Gener, 2007 19:53

Les Vies edita abonaments per finançar les seves campanyes i iniciatives «a favor del parc»

Abonaments pro Vies

La Plataforma pel Parc de les Vies presentà ahir una nova iniciativa, aquesta vegada dirigida a captar adhesions personals i recursos econòmics per prosseguir la seva lluita contra l’asfalt, el ciment i les rajoles del futur bulevard de Jacint Verdaguer.

Així, el moviment veïnal que representa l’activista Àngels Fermoselle ha editat abonaments de 5, 10, 20 i 50 euros que representaran «una ajuda econòmica per a la nostra entitat». Els fons que s’obtenguin serviran per publicar fulletons informatius «a favor del part que prometé el PP i que ara es nega a fer», manifestà una representant de l’esmentada entitat.

Actualment, la plataforma funciona amb les aportacions dels membres de la seva junta —una trentena, cadascun dels quals ingressa sis euros mensuals a manera de quota— i les extraordinàries, que arriben a través de ciutadans entregats a la seva causa. Ja fa dos anys que les Vies es mou per reclamar que Cort i el Govern reconsiderin la seva postura inflexible en relació a la urbanització de la superfície del soterrament. El projecte de bulevard que actualment s’executa a Jacint Verdaguer dedicarà un 90% de la seva superfície a l’asfalt, al ciment i a les rajoles. La zona verda es limita a un escàs 7% de superfície dedicada a pasteres enjardinades.

A la fotografia es pot observar un model d’abonament d’adhesió a la causa del moviment veïnal, en el qual es llegeix el lema de la campanya: «Som amic de la Plataforma pel Parc de les Vies».

J. C. P.

(Diari de Balears, 10-01-07)

Ateneu Llibertari Estel Negre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS